stichting MTB Schaijk

Over MTB Schaijk

Onze organisatie streeft het volgende doel na:

Goed, gezond en beter blijven fietsen!

Dit gebeurt door goed opgeleide en professionele instructeurs. MTB Schaijk heeft een passie voor fietsen en gezondheid. Vast stellen van trainingsprogramma, adviezen voor optimale vetverbranding, sportvoeding, muscle-care en fiets onderhoudsproducten kan alleen door mensen die weten waarover ze praten.

Door jarenlange ervaring weten wij ons enthousiasme van het fietsplezier over te brengen waarbij gezondheid en beter fietsen zeer hoog in het vaandel staan. We maken duidelijk hoe je klachten tijdens het fietsen kunt voorkomen, hoe je beter leert fietsen en wat je moet doen voor een gezonde levensstijl.

Goede technieken op de moutainbike, remmen , schakelen, balans, bochtentechniek, sportvoeding, voorkomen van pijn in je kuiten, knieŽn, nek enz. Dit en nog veel meer, zijn allemaal onderwerpen die tijdens een clinic of training aan bod komen.

Al onze opleidingen worden verzorgd volgens de spelregels zoals die door de NTFU, KNWU en NOC/NSF voorgesteld zijn. Voor scholen volgen wij de werkwijze en procedure zoals opgesteld in de checklist Verkeerseducatie. MTB Schaijk en Fiets Clinics Nederland zijn een CRKBO geregistreerde docent.
De waardering voor al onze trainingen zijn lovend.


crkbo

ntfu

start2bike